Nyhetsbrev från PaidIn24 - Mars 2018

Bästa PaidIn24- användare,

Vintern har verkligen slagit till med både snö och kyla i större delen av landet.
Sportlov och påsklov ser vi fram emot allihopa med tid för familj och vänner. Då vill vi samtidigt passa på att ger er lite information om vad vi gjort så här långt.

Ny Chat/support/kunskapscenter
I dagarna har vi implementerat ett nytt Chatsystem för att förenkla er dialog med oss på Paidin24. Ringa och maila fortsätter ni också med om ni vill såklart men vi tror att många av er också vill få snabb respons direkt via Chat. I högra nedre hörnet på sidan när ni är inloggad kan ni trycka på den lilla gröna knappen för att öppna upp Chat eller kunskapscenter.

Välj ”Meddelande” för att starta en konversation eller tryck på ”Kunskapscenter” för att se/söka bland alla artiklar. Chatfunktionen är öppen under normal supporttid 09.00-16.00.

Kontrolluppgifter
Nu finns era kontrolluppgifter för 2017 upplagda på era sidor under Kontrolluppgifter.

Vi stöttar fotbollsföreningen IFK Viksjö
Paidin24 är from 2018 stolt huvudsponsor till fotbollsföreningen IFK Viksjö, årets barn och ungdomsförening i Stockholm 2017 utsedd av Stockholms Fotbollförbund för sitt arbete med barn och ungdomar.

– Vi är otroligt stolta över att få gå in och stötta IFK Viksjö med deras arbete för barn och ungdomar. Säger Daniel Borkeby, VD Paidin24 Finans AB.

IFK Viksjö är en fotbollsförening i nordvästra Stockholm. De har tagit fram en egen utbildningsmodell som säkerställer och tydliggör hur fotbollsutbildningen i föreningen ska gå till. Ett stöd till både spelare, ledare och föräldrar.

Med vänliga hälsningar,
Alla vi på PaidIn24