Nyheter från PaidIn24

Bästa PaidIn24- användare,

Nu är sommaren över och hösten på ingång! För de allra flesta brukar hösten innebära nya spännande utmaningar och kanske till och med lite av en nystart?
På PaidIn24 startar vi igång hösten med att lansera lite nyheter i programmet, varav de flesta kommer av önskemål från er användare. Enklare, snyggare och bättre!

De sex viktigaste förändringarna:
 Du har säkert redan märkt det, men numera får du alltid en PDF-kopia av fakturan som går ut till din kund.
 Vi har lagt till så att man kan välja 0% och omvänd byggmoms när man skapar sin faktura.

Vi har lagt till ett nytt menysystem som är tillgängligt när man loggar in via mobilen så att det blir lättare och tydligare när man navigerar på vår sida.

På din förstasida får du nu även upp en graf som visar ditt totala fakturerade belopp per månad under de senaste 12 månaderna.

Vi har sedan 1a augusti 2017 nytt kontor på Isafjordsgatan 39B i Kista tillsammans med K2 Redovisningsgruppen.

Vi kommer från och med den 1a oktober 2017 att byta telefonsystem och får därför ett nytt telefonnummer som du kan nå oss på. Detta nummer är redan nu aktivt, men det gamla kommer då att tas ur bruk.
Det nya numret till vår kundservice är: +46 8 446 817 96

Du kommer väl ihåg att du numera alltid fakturerar för endast 3%* hos oss på PaidIn24?!
*Gäller fakturor skickade vi StandardPay.

Med vänliga hälsningar,
Alla vi på PaidIn24