För att återställa/ändra ditt lösenord (eller glömt ditt gamla) klickar du som vanligt för att logga in eller på följande länk: https://myaccount.paidin24.se/account/Forgot

Under den stora login knappen klickar du på "Glömt lösenord? / Ändra lösenord?". Ange din mailadress som du använde när du registrerade ditt konto och följ sedan instruktionerna i det mail som skickats till din e-post.

När du ska återskapa eller ange ett lösenord första gången på PaidIn24 så måste följande kriterier uppfyllas för att det ska godkännas:

- Måste innehålla små och STORA bokstäver

- Måste innehålla minst 1 siffra (1-9)

- Måste innehålla minst ett specialtecken (ex: #€:_-.)

Ett exempel:

nYTTLösenord$123